Ας μιλήσουμε για τη συνεχόμενη μιντιακή απόκρυψη του μισελληνισμού των Τούρκων.

Μην πέφτετε συνεχόμενα στην παγίδα των μέσων παραπληροφόρησης και των συστημικών πολιτικών της χώρας, ως προς τον Πρόεδρο της γείτονας!

Δεν είναι δικτάτορας! Δεν είναι κληρονομικός μονάρχης! Δεν είναι σουλτάνος και χαλίφης!

Είναι νόμιμα και συνεχόμενα εκλεγμένος Πρόεδρος και πρότερα Πρωθυπουργός της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας της Τουρκίας! Και μάλιστα, επιζών και νικητής, καθολικά σχεδόν αποδοκιμασμένου από τον τουρκικό λαό, στρατιωτικού πραξικοπήματος!

Που σημαίνει, πως η πλειοψηφία του τουρκικού λαού προτιμά και τιμά τις επεκτατικές και ανθελληνικές πολιτικές του, όπως άλλωστε και των υπόλοιπων κύριων κομμάτων της τουρκικής Βουλής, που συναγωνίζονται την Κυβέρνηση και την Προεδρία, ως προς τις ακραία ανθελληνικές και επεκτατικές ρητορικές.

Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο το μιντιακό ιδίως σύστημα της χώρας μας, σχετίζει κάθε τι συγκρουσιακό, ως προς τις σχέσεις των δύο χωρών, με έναν αλλαζόνα και μεγαλομανή υποτιθέμενα ”σουλτάνο” και όχι με τη διαχρονική και σταθερά αναθεωρητική πολιτική της γείτονας: ώστε να μη νοήσει ο ελληνικός λαός, πως ο λαός της γείτονας είναι ορκισμένος εχθρός του και διεκδικών το ζωτικό του χώρο και συνεπώς να αποφεύγεται συνεχόμενα μια εκ των πραγμάτων και εκ της ανάγκης, ανταγωνιστική αφύπνιση και ανάταξη των Ελλήνων.

Με απλά λόγια, να ελπίζουμε ως Έλληνες σε μία απλή αλλαγή προσώπων την τουρκική Εξουσία, που υποτιθέμενα θα επιτρέψει στους φαντασιακά φίλους λαούς να συνυπάρξουν εν αρμονία και καλή γειτονία και η οποία παράλληλα θα δικαιολογεί την καμουφλαρισμένη πίσω τον ιδεαλισμό του Διεθνούς Δικαίου, μόνιμη υποχωρητικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων.

Ωσάν να έχουν πάψει οι χαώδεις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων!

Ωσάν να έχει υπάρξει αμοιβαία προσπάθεια επούλωσης πληγών αιώνων!

Και ωσάν οι σχέσεις των κρατών και των εθνών να προκύπτουν από ιδεαλισμούς και ψευδοανθρωπισμούς και όχι από τα σταθερά συμφέροντα αυτών!

Μην ακούγετε τις σειρήνες της ηττοπάθειας και του ”ρεαλισμού”.

Ο εχθρός είναι οι Τούρκοι, όχι ο Ερντογάν!

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.