Καταλαβαίνετε προφανώς αγαπητοί φίλοι, πως ο Πρόεδρος έχει πιθανώς μόλις 2 ή 3 ημέρες που ”κόλλησε” τον κινεζοιό, καθότι κάνει τεστ κάθε μέρα σχεδόν. Όπως άλλωστε και όλα τα μέλη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Κοινώς ακόμη και να ανήκει στο 1% της δημογραφικής του ομάδας-ηλικιωμένος αλλά μη έχων παρακείμενη νόσο-που μπορεί να καταλήξει λόγω του ιού, αυτό θα γίνει εμφανές σε αρκετές ημέρες από τώρα.

Προς το παρόν όμως ο άνθρωπος απλά βήχει ελαφρώς, έχει ελάχιστα μεγαλύτερη θερμοκρασία, σχεδόν δηλαδή είναι ασυμπτωματικός, όπως είναι ξεκάθαρα η γυναίκα του.

Είναι δε σίγουρο πως θα έχει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη στο σύμπαν και μάλιστα εγκαίρως.

Οι μεταφρασμένες μπούρδες του Σι Εν Εν και η ανώνυμη και ανύπαρκτη εσωτερική πληροφόρηση των Νιου Γιορκ Τάιμς, ως προς το υποτιθέμενο τέλος του Προέδρου και την ανάγκη αντικατάστασής του, έχουν την ίδια αξία με δημοσιογραφικές αναφορές στην Ελλάδα, οι οποίες θα ζητούσαν την παραίτηση Μητσοτάκη, επειδή αυτός ”περνά” γρίπη.

Θέλουν απλούστατα να κάνουν την τρίχα αρκουδότριχα και να σας πείσουν πως οι Η.Π.Α. βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής.

Μούντζα και πτύελο μόνο. Κλείσιμο οριστικό.

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.