Ανατρεπτική η διάγνωση κινεζοιοού στον Πρόεδρο και τη σύζυγό του.

Ερωτηματικό το πόσο γρήγορα θα επανέλθει στην κανονική προεκλογική του καμπάνια και ιδίως στην περιοδεία του σε διαφιλονικούμενες Πολιτείες, οι οποίες και μάλλον του έδωσαν τη νίκη στις προηγούμενες εκλογές.

Άγνωστο επίσης το πώς θα γίνουν και αν θα γίνουν τα επόμενα ντιμπέιτ με το Σλίπι Τζο, τα οποία και εκθέτουν συνεχόμενα την κενότητα και αναξιοπιστία του τελευταίου.

Σημαντικό επίσης, το πως και που κόλλησε τη νόσο ο Πρόεδρος, η οποία μάλλον ευνοεί τον αντίπαλο του, παρά εκείνον.

Η όλη υπόθεση σαφέστατα θέτει σε καινούργιες βάσεις την προεκλογική εκστρατεία, χωρίς όμως απαραίτητα να λειτουργεί αρνητικά για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μπορεί να γίνονται μαζικά τάματα και μαγικές επικλήσεις από Δημοκρατικούς, Αριστεριστές και γενικότερα Διεθνιστές αυτή τη στιγμή, προκειμένου να να φύγει από τη ζωή, όπως και να χλευάζεται, ως άξιος της μοίρας του, λόγω της συνεχούς περιοδείας του-χωρίς παρεμπιπτόντως να γνωρίζουμε τις περιστάσεις υπό τις οποίες ”κόλλησε΄΄ τη νόσο-.

Είναι σίγουρο όμως, πως καθιστά ακόμη πιο συμπαθή έναν Πρόεδρο, το γεγονός πως μοιράζεται τα δεινά του λαού του και ρισκάρει και εκείνος τη ζωή του στην τέλεση των καθηκόντων του και γιατί όχι και στην προεκλογική του εκστρατεία.

Εν αντιθέσει προφανώς με τον αντίπαλό του, που φορά μάσκα και στον ύπνο του και βγαίνει από το το υπόγειό του μόνο για να χαιρετήσει το κενό.

Καλή ανάρρωση Πρόεδρε της καρδιάς μας!

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.