Ο Πρόεδρος της καρδιάς μας, μετά από αντίστοιχη απαγόρευση στις αρχές του μήνα για το αμερικανικό Δημόσιο, επέκτεινε σήμερα με διάταγμα την απαγόρευση δικαιωματικής κατήχησης υπαλλήλων και στο ιδιωτικό τομέα ή καλύτερα σε όσες εταιρείες έχουν συμβόλαια με την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των Η.Π.Α., δηλαδή σχεδόν τους πάντες.

Κοινώς απαγορεύει στις πάσης φύσεως εταιρείες που συνεργάζονται με το αμερικανικό δημόσιο, υπό την απειλή προφανώς του τερματισμού της συνεργασίας αυτής, να υποχρεώνουν το προσωπικό τους σε εκπαίδευση που σχετίζεται με την κατήχησή του σε θεωρίες περί κοινωνικής και διαφυλετικής ανεκτικότητας και διαφορετικότητας.

Μία απόφαση λοιπόν, που όπως καταλαβαίνετε, πλήττει ιδεολογικά, αποκλειστικά σχεδόν το Δικαιωματισμό και τη Νέα Αριστερά, που είναι και οι μόνοι πολιτικοί χώροι-τουλάχιστον στις Η.Π.Α. και στο δυτικό κόσμο- που προωθούν μιλιταριστικά σχεδόν τα αφηγήματα τους σε κάθε μέσο και πλατφόρμα, ακόμη και στη αγορά εργασίας, καθορίζοντας εν πολλοίς και τα κριτήρια πρόσληψης, ιδίως σε τεχνολογικούς κολοσσούς, που ελάχιστα πλέον σχετίζονται με την Αριστεία, παρά με το χρώμα, το φύλο και τη σεξουαλική προτίμηση.

Κιπ ον γουίνινγκ…γεα γεα γεα… φακ γεα!

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.