Διαβάζω αναρτήσεις ”ρεαλιστών” του ποπού, που αποκαλούν εμάς τους υποστηρικτές της άμεσης απόκρουσης της τουρκικής νηοπομπής, ως αστοιχείωτους και κινδυνολόγους, καθ’ότι υποτιθέμενα προπαγανδίζουμε παράνομη στρατιωτική δράση έναντι σύννομου τουρκικού διάπλου.

Αγαπητοί τενεκέδες, δεν είμαστε εμείς που λέγουμε, πως η τουρκική δράση είναι παράνομη, αλλά ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας, με συνεχόμενες διακοινώσεις και διαβήματα, το Πολεμικό Ναυτικό, με την ακύρωση της τουρκικής Νάβτεξ και τη δυναμική προληπτική εμπόδιση της σεισμογραφικής δράσης του Όρουτς Ρέιτς, ακόμη και η Κυβέρνηση των ΗΠΑ, αναγνωρίζοντας πως η Ελλάς έχει κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή.

Με τη λογική της δική σας, ας αφήνουμε μόνιμα τουρκικές σεισμογραφικές νηοπομπές να σουλατσάρουν ατελείωτα άνωθεν ελληνικής υφαλοκρηπίδας και σε μη οριοθετημένη ΑΟΖ, αρκεί τα καλώδια που ρίχνουν, να μην λειτουργούν…

Γιατί παρεμπιπτόντως, η κανονικοποίηση της αμφισβήτησης της υφαλοκρηπίδας μας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, δε δημιουργεί έμπρακτα αποτελέσματα, όπως βλέπουμε να συμβαίνει στην κυπριακή Α.Ο.Ζ….

Ας αφήσουμε να κατασκηνώσουν τουρκικά ερευνητικά και πολεμικά σκάφη στην υφαλοκρηπίδα του Καστελόριζου, γιατί αυτό θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην οριοθέτηση και παγίωση της Α.Ο.Ζ. μας στην περιοχή…

Απλά, χρήσιμοι ηλίθιοι.

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.