Ας μιλήσουμε για τη γελοία εκστρατεία συκοφάντησης μου.

Όπως λογικά θα γνωρίζετε πολλοί, τους τελευταίους μήνες μαίνεται μία συστηματική προσπάθεια δαιμονοποίησης και απαξίωσης εμού και όσων άλλων δημιουργών συμμετέχουν στην Conserva, ως προπαγανδιστών, ως και πρακτόρων της Νέα Δημοκρατίας, στον εξωκοινοβουλευτικό δεξιό χώρο και ειδικότερα διαδίκτυο.

Μία μονόπλευρη και κατά βάση επί προσωπικού επίθεση, με κύριο εκφραστή τον ανώνυμο υβριστή, ομιλούντα με το ιδιαιτέρως ταιριαστό ψευδώνυμο Κανένας και τους εξίσου αισχρούς ανώνυμους έφηβους, που αποτελούν κατά βάση το φανατισμένο κοινό του.

Μία επίθεση, που υποτιθέμενα έχει ως αφορμή την προσωπική αντιπαλότητα του συγκεκριμένου ατόμου με τους πρώην συνεργάτες του και νυν ”Νουδούληδες” της Right Society· επί της ουσίας όμως, την προφανή έλλειψη απήχησης του στο δεξιόστροφο κοινό του διαδικτύου και κατά τα φαινόμενα και τις εντολές ακροδεξιών και εθνικοσοσιαλιστικών κύκλων και ομάδων, που ενοχλούνται εξίσου από το συστηματικό διαφωτισμό και αφύπνιση του πειθήνιου ποιμνίου τους.

Επίθεση και στάση παρεμπιπτόντως, από την οποία προφανέστατα δε μπορεί να θεωρείται αποκομμένος και αποστασιοποιημένος, ο οποιοσδήποτε συνεργάτης του συγκεκριμένου συκοφάντη, που συμμετέχει οργανικά στις εκπομπές του, ανεχόμενος ως και επικροτώντας τους τακτικούς χλευασμούς και τις ύβρεις εναντίον μου και των φίλων και συναγωνιστών μου.

Πως ακριβώς αποδεικνύεται υποτιθέμενα, θα αναρωτηθείτε, πως είμαι Νουδούλης;

Δια της αποκάλυψης των στρεβλών ιδεολογικών μου θέσεων και της ταύτισης αυτών με εκείνες της επίσημης Νέας Δημοκρατίας;

Όχι φυσικά!

Πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, εφόσον έχω υπάρξει σταθερότατος στις παραδοσιοκρατικές μου θέσεις, τις τόσο αντίθετες σε εκείνες του κυβερνώντος κόμματος;!

Είμαι ξεκάθαρα κατά της Λαθρομετανάστευσης και της αντινατιβιστικής στάσης της ΝΔ·

αποδομώ νυχθημερόν το Δικαιωματισμό και την προφανή αδράνεια της Κυβέρνησης, ως προς την ακύρωση προηγούμενη δικαιωματικής νομοθεσίας·

αρνούμαι τις εκτρώσεις για πάσα σχεδόν δικαιολογία και λοιδορώ τη φοβική στάση της μόνιμα υποκύπτουσας στην Πολιτική Ορθότητα κεντροδεξιάς παράταξης·

προπαγανδίζω την ανταγωνιστική και επιθετική, έναντι της εθνικής εχθράς, εξωτερική πολιτική, αποδομώντας κάθε φοβική και υποχωρητική στάση της Κυβέρνησης·

είμαι σταθερός και μοναχικός σχεδόν κήρυκας της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και της πλήρους αδιαφορίας της ΝΔ, ως προς αυτήν·

υπήρξα ακόμη και σταθερός αρνητής της ψήφου για το κυβερνών κόμμα στις περασμένες εθνικές εκλογές και παρά την πάνδημη σχεδόν διάθεση αποπομπής της Αριστεράς από την Εξουσία, με κάθε δυνατό μέσο και ιδεολογική θυσία.

Πως λοιπόν προσπαθεί η ”άλλη” πλευρά, να με ”ξεμπροστιάσει”;

Μα φυσικά με συρραφές αποσπασματικών δηλώσεων μου, όπου από τη μία αρνούμαι και καταδικάζω την αντικρατική βία ακροδεξιών και εθνικοσοσιαλιστών-βλέπε επεισόδια με Αστυνομία στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό και το λιντσάρισμα Αστυνομικών και την πολιορκία στρατοπέδου του Ελληνικού Στρατού στη Λέσβο-και από την άλλη επικροτώ θετικές κινήσεις και πρωτοβουλίες της τωρινής κυβέρνησης-βλέπε απόκρουση τουρκικών επιθέσεων στον Έβρο και το Καστελόριζο και προσπάθεια εκκαθάρισης Εξαρχείων-.

Επιβεβαιώνοντας δηλαδή άθελα και βλακωδώς, πως είμαι οπαδός της ευταξίας και ευνομίας και δεκτικός και θετικός απέναντι σε οποιαδήποτε δράση, που βελτιώνει την πραγματικότητα του έθνους, του κράτους και του λαού!

Πρότυπο δηλαδή Συντηρητικού και Πατριώτη!

Όχι λοιπόν, φίλοι μου.

Προφανώς και δεν είμαι Νουδούλης.

Εκείνοι όμως είναι ακροδεξιοί, κήρυκες της αναρχίας από τα Δεξιά και αντιδημοκράτες, κεκαλυμμένοι και ενοχικοί αντισημίτες και νεοναζί, που κηρύσσουν το ανέφικτο πολιτικά και ανάλογα πολεμούν, όποιον κηρύσσει το μετριοπαθή πολιτικό ρεαλισμό και το εφικτό.

Περιθωριακοί και αιθεροβάμονες, που ακριβώς επειδή γνωρίζουν, πως όσα προπαγανδίζουν δεν έχουν καμία εφαρμογή στην πραγματικότητα μας, προσδίδουν ατελείωτο επαναστατικό μεγαλείο στα αφηγήματά τους, προς τέρψιν προφανώς, φαντασμένων και ανώριμων νεανιών.

Επικίνδυνοι, που μόνο δια της απαξίωσης των θεσμών και του έννομου αγώνα και ουσιαστικά της διάλυσης του Κράτους, μπορούν να ελπίζουν στην υλοποίηση των δυστοπικών οραμάτων τους.

Άνθρωποι εν τέλει, που ζουν για την επανάσταση και τον πόλεμο και αδιαφορούν πλήρως για αναλογικές και μετρημένες λύσεις στα προβλήματά μας.

Φοβού τους κήρυκες του εύκολου, αλλά αιματηρού.

Οι ”λύσεις” τους, είναι συχνά χειρότερες των προβλημάτων σας.

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=cN8yDT3LwnA