Ας μιλήσουμε για τον κόσμο, όπου οι φαντασιώσεις γίνονται πράξη και νόμος.

Θαρρείτε αλήθεια πως η φαντασία περιορίζεται στα μυθιστορήματα και η παράνοια στις δυστοπίες της μεγάλης οθόνης;

Όχι αγαπητοί φίλοι!

Η δυστοπία είναι το σήμερα και ήλθε στον κόσμο μας δια της πίστης στο φανταστικό.

Πιστέψαμε πως οι γυναίκες έχουν τις ίδιες ικανότητες με τους άνδρες, με αποτέλεσμα να επιβάλλουμε την ισότητα, εκεί που είναι αδύνατη, λόγω ακριβώς της διαφοράς ικανοτήτων των δύο φύλων.

Πιστέψαμε χάριν της έκλυτης και ξέγνοιαστης σεξουαλικής δραστηριότητας ανδρών και γυναικών, πως τα έμβρυα δεν είναι άνθρωποι, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η βιολογική συνέχεια των ευρωπαϊκών και δυτικών μας εθνών.

Πιστέψαμε πως ο άνθρωπος μπορεί και διαμορφώνει το κλίμα ενός ολόκληρου πλανήτη, με αποτέλεσμα να ριψοκινδυνεύουμε και να θυσιάζουμε εν τέλει το ύψιστο επίπεδο ευμάρειας και ευζωίας στην ανθρώπινη ιστορία και να συζητάμε σοβαρά ακόμη και τον εθελούσιο αφανισμό του είδους μας.

Πιστέψαμε πως το ελεύθερο εμπόριο και η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας θα φέρουν την παγκόσμια ειρήνη και συνεννόηση, με αποτέλεσμα να μεταφέρουμε και να χαρίσουμε τελικά το μέγιστο μέρος της βιομηχανικής μας παραγωγής στην Ανατολή και να θησαυρίσουν παράλληλα ελιτιστές παγκοσμιοποιητές και τραπεζίτες.

Πιστέψαμε στο φυσιολογικό της παρεκκλίνουσας συμπεριφοράς και δώσαμε συγχωροχάρτι και ελευθέρας στην παράνοια, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ανάμεσα μας τρελοί, παριστάνοντες τα μωρά, τα πόνι και τους βρικόλακες.

Πιστέψαμε πως η ύπαρξη των ζώων έχει την ίδια αξία με τη δική μας και πως ο σεβασμός στην πρώτη συνιστά δείγμα της ανθρωπιάς μας, με αποτέλεσμα άνθρωποι πλέον να καταστρέφονται οικονομικά ή ακόμη και να φυλακίζονται, για τη θανάτωση ή απλά κακοποίηση ενός σκύλου ή μιας γάτας.

Πιστέψαμε πως οι εγκληματίες είναι θύματα και πως η κοινωνίας είναι η πηγή και η αιτία της παραβατικότητας, με αποτέλεσμα δολοφόνοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να μην μπορούμε καν να υπερασπιστούμε νόμιμα την οικία και την οικογένεια μας.

Πιστέψαμε πως η απάντηση στην ένοπλη βία των εγκληματιών, είναι η απαγόρευση της οπλοκατοχής και οπλοφορίας των πολιτών, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στο έλεος κάθε παραβάτη και φυσικά της εκάστοτε εξουσίας.

Πιστέψαμε πως το ατελείωτο χάρτινο νόμισμα και ουσιαστικά ο κοπανιστός αέρας είναι η λύση και η πανάκεια για κάθε οικονομικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μη μας φθάνουν ποτέ τα χρήματά μας και τα κράτη μας να βρίσκονται μόνιμα στο χείλος της χρεωκοπίας και στο έλεος των τραπεζών.

Πιστέψαμε πως το αίμα και η κοινή καταγωγή δεν αποτελούν συστατικό στοιχείο της εκτεταμένης οικογένειας του έθνους, με αποτέλεσμα η εθνικότητα να αποτελεί πλέον συναλλάξιμο προϊόν και οι ευρωπαϊκές κοινωνίες μεταγραφικές αγορές αφρικανικού και ασιατικού ανθρώπινου δυναμικού.

Πιστέψαμε πως τα ζευγάρια ομοφυλόφιλων αποτελούν φυσιολογική μορφή οικογένειας και αναπαραγωγική μονάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σήμερα οικογένειες, που χρειάζονται νομοτελειακά τρίτους για την τεκνοποίησή τους.

Πιστέψαμε πως διαφορετικοί πολιτισμοί μπορούν να συνυπάρξουν ισότιμα, αυτόνομα και ειρηνικά στην ίδια κοινωνία, με αποτέλεσμα να μεταφέρουμε τις παγκόσμιες εθνικές και πολιτισμικές συγκρούσεις στις πόλεις και στις γειτονιές μας.

Πιστέψαμε τέλος-μόνο εμείς οι Έλληνες και οι Δυτικοί…-πως ο Κόσμος δεν έχει σύνορα και όπου γης και πατρίς, με αποτέλεσμα να κατακλύζουμε τις χώρες μας με τους ατελείωτους και κατά βάση ατάλαντους απόκληρους του Τρίτου Κόσμου.

Και έπεται ακόμη περισσότερη πίστη στο παρανοϊκό.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο φανταστικό κόσμο του σήμερα.

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.

Βίντεο: https://www.bitchute.com/video/jfuFrCJmWdA/ https://www.youtube.com/watch?v=QK-DuJIEHtI&t=1s