Δεν είναι Πρόσφυγες.
Δε νοείται Πρόσφυγας εκείνος που περνά από δεκάδες ασφαλείς χώρες,
ώστε να καταλήξει στην πλουσιότερη δυνατή εξ’αυτών.
Ακόμη και ο Σύριος εφόσον βρεθεί στην απολύτως ειρηνική και οργανωμένη ως προς την υποδοχή προσφύγων Τουρκία, δεν έχει λόγο να εγκαταλείψει αυτήν, παρά μόνο την επιδίωξη πιο άνετων συνθηκών ζωής στην Ευρώπη.

Δεν έρχονται επειδή ψάχνουν μία καλύτερη ζωή.
Έρχονται επειδή τους προσφέρουμε εμείς αυτήν την καλύτερη και ουσιαστικά πιο ανέμελη ζωή, εις βάρος βέβαια του δικού μας κράτους πρόνοιας και της ασφάλειας και συνοχής των κοινωνιών μας.

Δεν έρχονται με ίδιες δυνάμεις.
Είναι δεδομένο πως τους υποστηρίζουν χρηματικά Μ.Κ.Ο. στο ταξίδι προς την Ευρώπη.
Ο Ασιάτης και Αφρικανός που διαθέτει χιλιάδες και δεκάδες χιλιάδες ευρώ
για την περιπέτεια αυτή, θα μπορούσε να ζει πλουσιοπάροχα με αυτήν στην ίδια τη χώρα τους.

Δεν τους διασώζουμε. Απλά δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να έρθουν λόγω των διεθνών συνθηκών που έχουν υπογράψει οι κυβερνήσεις μας και αντ’αυτού υποκρινόμαστε πως είμαστε φιλάνθωποι και διασώστες της ανθρωπότητας.

Δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ οι ροές, αν δεν σφραγίσουν κατά το δυνατό τα σύνορα και δεν απελαθούν μαζικά λαθρομετανάστες. Υπάρχουν δεκάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια τριτοκοσμικών έτοιμων να κάνουν το ίδιο ταξίδι προς την παχυλή αγελάδα παροχών της Ευρώπης.
Μόνο αν γνωρίζουν πως το ταξίδι τους θα λήξει κατά πάσα πιθανότητα με πτήση επιστροφής με άδεια χέρια, θα αποθαρρυνθούν από αυτό.

Δε θα αφομοιωθούν. Όχι μόνο γιατί δεν τους επιβάλλουμε την αφομοίωση και αντ’αυτού γιορτάζουμε τη διαφορετικότητά τους. Ούτε μόνο επειδή είναι Μουσουλμάνοι και συνεπώς είναι πολιτισμικά ασύμβατοι με κάθε άλλο πολιτισμό στον κόσμο. Δε θα αφομοιωθούν γιατί απλούστατα είναι υπερβολικά πολλοί για να οργανωθούν από ελληνικό κράτος και κυρίως να μην έχουν συναίσθηση της δύναμης τους έναντι των ιθαγενών.

Δεν θα προσφέρουν οικονομικά στον τόπο οι εισβολείς. Ακόμη και οι υποτιθέμενες δουλειές που θα αποκτήσουν κάποια στιγμή εις βάρος προφανώς της ιθαγενούς εργατιάς, θα είναι ακραία επιδοτούμενες από το κράτος, προσθέτοντας έτσι ακόμη περισσότερα δις στις πλάτες σας.

Δε συντηρούνται φαντασιακά από το πουθενά. Πέρα από τις άμεσες ελληνικές κρατικές δαπάνες και τα χρήματα της ευρωπαϊκής ένωσης που δαπανώνται για εκείνους, είναι αποτέλεσμα της δίκης σας φορολογίας
και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών λαών.

Δεν είναι άκακοι. Το 65% του πληθυσμού των ελληνικών φυλακών αποτελείται από αλλοδαπούς παραβάτες. Που σημαίνει πως αναλογικά με το συνολικό πληθυσμό τους είναι ακραία πιο παραβατικοί από τους Έλληνες.

Δε γίνεται ισχυρότερη μια κοινωνία διασπώμενη σε πολλά επί μέρους πολιτισμικά και εθνολογικά κομμάτια. Κανένα σύνολο ανθρώπων στην ιστορία δεν έγινε πιο λειτουργικό επειδή διασπάστηκε σε υποσύνολα με
δική τους βούληση και στόχους.

Δεν είναι ανθρωπιστές οι Αριστεριστές που προπαγανδίζουν με κάθε τρόπο την ανεκτικότητα έναντι της εισβολής. Το κάνουν γιατί μισούν θανάσιμα την κοινωνία στην οποία ζουν και επειδή θαρρούν πως διαλύοντας την πολιτισμικά και εθνολογικά, θα μπορέσουν να δομήσουν ένα
διεθνιστικό παράδεισο.

Δεν νοείται ανθρωπισμός και ηθικολογία από τον καναπέ. Όσοι λειτουργείτε έτσι ελιτίστικα και επικριτικά προς τους υπόλοιπους, το κάνετε από την ασφάλεια της δικής σας κοινωνικής φούσκας και με τις οικονομικές πλάτες του συνόλου. Μέχρι βέβαια που νιώθετε άμεσα τα αρνητικά της Λαθρομετανάστευσης και αρχίζετε και φωνάζετε αίμα και τιμή.

Δε συνιστά ανθρωπισμό η προσφορά στον άλλον των ρούχων σου, του φαγητού , του σπιτιού σου ακόμη και της γυναίκας σου. Αυτό αποτελεί λατρεία αυτοκαταστροφής και τελετουργική αυτοκτονία και όχι
βοήθεια προς τον πλησίον. Δε θα σώσει τον Τρίτο Κόσμο η Ελλάδα κι η Ευρώπη μετατρεπόμενες και αυτές σε τριτοκοσμικούς βόθρους και παραδείγματα προς αποφυγή για κάθε νοήμονα λαό στον Πλανήτη.

Δεν πρόκειται εν τέλει ποτέ να σωθούν η Ελλάς και η Ευρώπη από πολιτικούς, που προπαγανδίζουν την καταστροφή ως σωτηρία, ούτε και από πολιτικούς, που αντιμετωπίζουν την καταστροφή ως νομοτέλεια
και αναγκαίο καλό. Η εθνολογική αλλοίωση και της Ελλάδας και της Ευρώπης μπορεί να ανασταλεί μόνο από πολιτικούς που την αντιλαμβάνονται ως τέτοια και δεν περιορίζονται από τη δική τους διεθνιστική κοσμοθεωρία και εκλογική πελατεία.

Η Ελλάς κινδυνεύει.
Εσύ θα συνεχίσεις να ζεις με ψευδαισθήσεις;

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.