Ας μιλήσουμε για την αχαριστία των Λαθρομεταναστών και Προσφύγων.

Πόσες φορές αλήθεια αγαπητοί φίλοι εκπλαγήκατε αρνητικά και αγανακτήσατε, βλέποντας την προφανέστατη έλλειψη σεβασμού των απρόσκλητων αλλογενών απέναντι στην ελληνική και την ευρωπαϊκή κοινωνία γενικότερα;

Άνθρωποι που υποτιθέμενα διέφυγαν από τον πόλεμο, τη βαρβαρότητα, τις πολιτικές και κοινωνικές διώξεις, τη φτώχεια και την πείνα και ως εκ τούτου θα έπρεπε να είναι απόλυτα και βαθιά ευγνώμονες στους ευρωπαϊκούς και δυτικούς λαούς εν γένει, οι οποίοι και τους δέχτηκαν τυφλά και με ανοιχτές αγκάλες, προσφέροντάς τους κάθε δυνατή ασφάλεια και περίθαλψη· και αντ’αυτού φέρονται ως άλλοι Γότθοι και Βάνδαλοι έποικοι και κατακτητές.

Οι καθόλου αγαπητοί φίλοι στα Αριστερά θα αντιτείνουν βέβαια, πως οι υποτιθέμενοι Μετανάστες και Πρόσφυγες δε χρωστούν τίποτα απολύτως στους Έλληνες και Ευρωπαίους, βάσει ασυνάρτητων συλλογισμών περί της Αποικιοκρατίας, της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης του Τρίτου Κόσμου και των πολέμων των Η.Π.Α. στη Μέση Ανατολή· που όπως καταλαβαίνετε όμως, ούτε στο ελάχιστο αφορούν φιλειρηνικούς και ακραία ουδέτερους λαούς, όπως τον ελληνικό, αλλά και δεν έχουν καμία θέση στην πραγματικότητα της πολιτειακής ύπαρξης και των διεθνών σχέσεων.

Κανένας πρότερος πόλεμος και καταπίεση άλλων λαών, δε δικαιολογεί την πολιτειακή και εθνολογική αυτοκτονία μιας ολόκληρης ηπείρου, εκτός βέβαια έαν αυτό ισχύει και για κάθε άλλο λαό και έθνος, που υπήρξε ιμπεριαλιστική δύναμη και αυτοκρατορία στο πέρας της Ιστορίας.

Αν δηλαδή οι Ευρωπαίοι πρέπει να αυτοκτονήσουν πολιτικά και κοινωνικά, για να ξεπληρώσουν τα κρίματα που προκάλεσαν σε πρώην αποικιακούς υποτελείς τους, ανάλογα θα πρέπει οι Άραβες να μοιραστούν τις επαύλεις και τα πετροδόλαρά τους με τους πρώην αφρικανούς δούλους τους και οι Μογγόλοι τις ατελείωτες στέπες τους με όλους σχεδόν τους λαούς της Ευρασίας, τους προγόνους των οποίων κατέκτησαν και γενοκτόνησαν.

Αφήνοντας λοιπόν κατά μέρος τις ακατανόητες και ψευδοανθρωπιστικές μπουρδολογίες της Αριστεράς, πρέπει να παραδεχθούμε, πως μέγα μέρος των παράνομα εισερχόμενων στην Ευρώπη Ασιατών και Αφρικανών είναι αγνώμονες και αχάριστοι.

Αχάριστοι απέναντι σε λαούς που τους υποδέχθηκαν θερμά και άνευ χρονικών ορίων, τη στιγμή που οι πλούσιοι Άραβες του Κόλπου και οι λοιποί εύποροι λαοί του Κόσμου, αδιαφορούν πλήρως για τα βάσανά τους και τους αποκλείουν με συρματοπλέγματα και ναρκοπέδια.

Αχάριστοι για το γεγονός, πως ο μέσος Ευρωπαίος συναινεί στη σπατάλη δεκάδων και εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ για την υγειονομική τους περίθαλψη, τη δωρεάν τους εκπαίδευση, τη σίτιση και τη στέγασή τους και εν τέλει τη συντήρησή τους με παχυλές προνοιακές παροχές, τη στιγμή που ο ίδιος στενάζει υπό την αβάσταχτη φορολογία και από τη χρόνια ανεργία.

Αχάριστοι για το γεγονός, πως τους επιτρέπεται η συνέχιση και η διατήρηση του τρόπου ζωή τους, της ιδιαίτερης κουλτούρας και των θρησκευτικών πρακτικών τους, τη στιγμή που οι θρησκευτικές και πολιτισμικές μειονότητες στις αντίστοιχες χώρες τους, αντιμετωπίζουν μύριες διώξεις και περιορισμούς.

Αχάριστοι απέναντι σε έθνη, που έχουν καταργήσει εθελούσια τα σύνορα και το Νόμο τους για χάρη τους και που μάλιστα ηγούνται ανθρωπιστικών στραυροφοριών για την ελεύθερη μετακίνηση και εγκατάστασή τους διεθνώς.

Αχάριστοι τέλος απέναντι σε λαούς, που εθελοτυφλούν και τους αποκαλούν αυθαίρετα και συλλήβδην Πρόσφυγες και οικονομικούς Μετανάστες, ενώ είναι προφανές πως συνιστούν επίδοξους κηφήνες του ευρωπαϊκού κράτους πρόνοιας και παραβλέπουν ακόμη και τη μαζική και ιδίως σεξουαλική τους παραβατικότητα, δικαιολογώντας την ως πολιτισμική παρεξήγηση και άγνοια.

Θα ρωτήσετε βέβαια πολλοί και εύλογα: ”γιατί τόση αχαριστία;”

Μα προφανώς επειδή πρόκειται για ανθρώπους εντελώς ξένους και εχθρικούς απέναντι στην ευρωπαϊκή πολιτισμική εμπειρία και πραγματικότητα και με σαφώς ασύμβατο πολιτισμό και παιδεία.

Τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που πλημμυρίζουν την ευρωπαϊκή ήπειρο, είναι σε συντριπτικό ποσοστό νεαροί και αμόρφωτοι άνδρες, προερχόμενοι από πάμφτωχες χώρες,

με ελλειπή ως και ανύπαρκτη αγωγή ως προς την υγεία και την προσωπική υγιεινή,

με μη χειραφετημένες γυναίκες και συνεπώς ελάχιστο σεβασμό προς αυτές γενικότερα,

με αυταρχική κατά βάση διοίκηση και διακυβέρνηση στις χώρες τους και ως εκ τούτου μειωμένη αντίληψη περί δημοκρατίας και πολιτικών υποχρεώσεων,

με ανύπαρκτη ανοχή στην ομοφυλοφιλία και τη σεξουαλική διαφορετικότητα

και εν τέλει με βαθιά ριζωμένη την έχθρα για οτιδήποτε ευρωπαϊκό και δυτικό.

Οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ειδικότερα, πιστοί σε ένα αποκλειστικό και καθόλου προσαρμοστικό δόγμα και ολοκληρωμένο νομικό, οικονομικό και κοινωνικό σύστημα, απλά βλέπουν με απέχθεια τον ευρωπαϊκό φιλελεύθερο τρόπο ζωής, τις χειραφετημένες κοινωνικά και σεξουαλικά Ευρωπαίες και τους θηλυπρεπείς και αδιάφορους κατά αυτούς Ευρωπαίους και ανάλογα αρνητική είναι η στάση και η συμπεριφορά τους.

Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και το σαφώς χαμηλότερο από τον ευρωπαϊκό δείκτη ευφυίας των μουσουλμανικών και ιδίως αφρικανικών πληθυσμών, έχουμε μία συνταγή αντικοινωνικότητας και μη προσαρμοστικότητας, με καταστροφικά όπως βλέπουμε αποτελέσματα.

Που ακόμη και έτσι όμως, θα μπορούσαν κάλλιστα να πειθαναγκαστούν στη νόμιμη και ομαλή συνύπαρξη με τους Ευρωπαίους ευεργέτες τους, εφόσον υπήρχε η αντίστοιχη πολιτική και νομική βούληση από πλευράς των τελευταίων.

Κάτι φυσικά που απουσιάζει πλήρως από τις περισσότερες ευρωπαϊκές κοινωνίες, όπου τα όργανα της τάξης και της δικαιοσύνης λειτουργούν ουσιαστικά ως προστάτες παρά ως επιτηρητές των Λαθρομεταναστών και όπου η Αριστερά και τα συστημικά μίντια δαιμονοποιούν κάθε εγχώρια αντίδραση ως ξενοφοβική και ρατσιστική και αποκρύπτουν συστηματικά την παραβατικότητα αλλοδαπών, ακόμη και κατά των ίδιων των ομοιδεατών τους.

Καμία ανοχή στη ξενόφερτη παραβατικότητα και αλαζονεία!

Ολομέτωπος αγώνας μέχρι και την τελευταία απέλαση!

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.