Ευχαριστώ θερμά το ”Τανκ της Δεξιάς” Απόστολο Κρητικόπουλο, για την έμπρακτη συμπαράστασή του!

Ακολουθεί το άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία:
ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε κάτι συνταρακτικό στον πατριωτικό χώρο, αλλά φυσικά δεν αναφέρθηκε πουθενά ως είδηση από τα συστημικά ΜΜΕ. Διαδικτυακά κανάλια με βίντεο που εξέπεμπαν μέσω του Youtube (το οποίο ανήκει στην Google), παύσανε να λειτουργούν εντελώς απροειδοποίητα, με την δικαιολογία ότι το περιεχόμενό τους ήταν ρατσιστικό. Όλα αυτά τα κανάλια ήταν πατριωτικά και ελληνικά. Λειτουργούσαν όλα από ερασιτέχνες που έχουν αφιερώσει ακόμα και χιλιάδες ώρες ο καθένας (με φωτεινό παράδειγμα τον πατριώτη Μακεδόνα Πάρη Τάχο) στο να στήσουν την εκπομπή τους. Συνολικά δεκάδες χιλιάδες ήταν οι τηλεθεατές των παρακάτω καναλιών του Youtube: Lotof, Yannis Channel, Taxo Pari, ΔΙΕΣΥ (στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών εμφανιζόμουν και εγώ τακτικά), Ο νόμος της ζούγκλας, και το Γαλανόλευκο στέκι. Κανένας από τους προαναφερθέντες συντελεστές δεν είναι ρατσιστής ή αντιδημοκράτης. Το κάθε άλλο. Ο καθένας τους μπορεί να έχει διάφορες αποχρώσεις στο πολιτικό φάσμα του πατριωτισμού, αλλά όλοι τους παλεύαν σθεναρά μέσω των εκπομπών τους ενάντια στο κύμα της μετανάστευσης από τους Αφροασιάτες εισβολείς που απειλούν να αντικαταστήσουν σταδιακά τoν γηγενή ευρωπαϊκό πληθυσμό.
Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ αποδείχθηκε προφητικός, γιατί όταν κάποτε ερωτήθηκε για τους μελλοντικούς κινδύνους της Δημοκρατίας, απάντησε ότι οι μελλοντικοί φασίστες θα είναι οι σημερινοί αντιφασίστες. Έτσι ακριβώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση. Τα σόσιαλφιλελεύθερα συστημικά μέσα, με το πρόσχημα της «ρητορικής μίσους» φιμώνουν συντηρητικές φωνές σε όλο τον κόσμο, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι και χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση. Το άκρως αντιφατικό είναι πως η φίμωση των συντηρητικών προέρχεται κυρίως από αμερικάνικα μέσα που αποτελούν και μονοπώλιο (Youtube/Google , Facebook, Twitter), ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν υφίσταται πουθενά η έννοια της «ρητορικής μίσους», κανένα δικαστήριο δεν την αποδέχεται, αφού αντίκειται στην 1η τροποποίηση του πρωτοποριακού για την εποχή του συντάγματός τους, το οποίο προστατεύει απόλυτα την ελευθερία έκφρασης.
Όμως τα παραπάνω συστημικά μέσα έχουν ως έδρα την Αμερική, πράγμα που λειτουργικά κάνει πολύ δύσκολο την νομική κάλυψη ενός Έλληνα πολίτη από τέτοιου είδους απολυταρχικές ενέργειες φίμωσης και δολοφονίας χαρακτήρα. Όμως η Google έχει γραφεία στην Ελλάδα. Μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης επέλεξε τον πρώην γενικό διευθυντή της Google κ.Γρηγόρη Ζαριφόπουλο ως υφυπουργό ψηφιακής πολιτικής. Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει απέναντι σε αυτόν τον τεχνολογικό γίγαντα που ποδοπατάει την ελεύθερη σκέψη; Υπάρχει περίπτωση βουλευτής να αναδείξει το θέμα, υφυπουργός (συγκεκριμένος, τον ανέφερα) να μεσολαβήσει ή νομικός να βοηθήσει;
Το συγκεκριμένο άρθρο, αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση για βοήθεια.